Welkers Notarissen

Jan Snaas is een trouwe klant van Welkers Notarissen

Klantverhaal

2 minuten leestijd

Deel dit bericht

Jan Snaas bracht onlangs een bezoek aan Welkers Notarissen om zijn jaarlijkse ‘Bewijs van in leven zijn’ voor zijn pensioen te laten ondertekenen. Dit was echter niet de eerste kennismaking met Welkers Notarissen. Jan is namelijk al een geruime tijd klant van het notariskantoor in Schagen. Hij vertelt in dit interview meer over welke notariële diensten hij in die jaren afnam én wat zijn ervaring is.

Welkers Notarissen legt zaken duidelijk uit

Al voor meerdere jaren klant bij hetzelfde notariskantoor, dat suggereert dat de dienstverlening uitstekend moet zijn. Jan bevestigt dit: “Absoluut. Ik heb nog nooit de neiging gehad om bij een ander notariskantoor te ‘shoppen’. Het kantoor en de mensen spreken mij aan. Ze leggen zaken duidelijk uit en bieden een breed scala aan diensten aan. Van familie- en erfrecht tot het oprichten van een bv; voor alle notariële zaken kan je bij hen terecht. Je spreekt je wensen en behoeften uit en zij bieden de oplossing. Daarnaast geven ze je niet het gevoel van ‘ik weet meer dan jij’. Gewoon ‘lekker’ down-to-earth, uitgaande van diepe en brede kennis van zaken, en daar hou ik van.”

Van het opstellen van (levens)testamenten tot schenkingen

Welke diensten Jan zoal bij Welkers Notarissen afnam? “Naast het jaarlijks ondertekenen van mijn ‘Bewijs van in leven zijn’ voor mijn pensioen, lieten mijn vrouw en ik ook onze testamenten, familieaktes en aktes voor schenkingen aan onze kinderen door hen opstellen”, vertelt hij. Of hij in de toekomst Welkers Notarissen nog voor andere notariële zaken wil inschakelen? “Zeker. Voor het wijzigen van onze testamenten. Of wellicht wanneer ik besluit een groot bedrag te schenken aan mijn kinderen”, vervolgt hij lachend.

Complete dienstverlening, betrokken specialisten en heldere werkwijze

Jan vertelt dan ook met veel enthousiasme dat hij Welkers Notarissen aanraadt in zijn familie- en kennissenkring: “Zo gaf ik mijn schoonzoon ter overweging om voor zakelijk advies bij Welkers Notarissen aan te kloppen. En ook jou adviseer ik dat. Als je op zoek bent naar een notariskantoor met een complete dienstverlening, betrokken specialisten én een heldere werkwijze, dan ben je bij Welkers Notarissen aan het juiste adres. En tegen Niels Welkers wil ik nog zeggen: ga zo door! Ik blijf zeker klant bij Welkers Notarissen.”

Ben jij ook op zoek naar een deskundige notaris? Met onze heldere werkwijze en complete dienstverlening helpen we je bij ieder vraagstuk. Van familiezaken tot ondernemen én onroerend goed. Neem voor meer informatie hier vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

Bekijk alle vragenNeem contact op