notaris_schagen_wieringerwerf

Welkers & Wegink Notarissen wordt Welkers Notarissen

Blog

Ondernemen

5 minuten leestijd

Deel dit bericht

De afgelopen jaren opereerden Notariskantoor Welkers & Wardenaar in Schagen en Welkers & Wegink Notarissen in Wieringerwerf onder twee namen. Jacqueline Wegink en Niels Welkers merkten dat dit vaak voor verwarring zorgde. En dat past niet bij een notaris die zaken duidelijk uitlegt en altijd zoekt naar een oplossing. Daarom is het tijd voor verandering.

Het resultaat? Een nieuwe identiteit, website én naam. Vanaf nu gaan wij verder onder de naam Welkers Notarissen. Jouw lokale, deskundige notaris die zaken duidelijk uitlegt en altijd zoekt naar een oplossing.

Lees snel verder! In deze blog vertellen Niels, Jacqueline en Merel Colle je er alles over.

Welkers & Wegink Notarissen

Drie jaar geleden was Niels nog notaris bij Welkers & Wardenaar in Schagen en Jacqueline bij Butijn & Wegink Notarissen en Adviseurs in Wieringerwerf. Bijna twee jaar geleden ontstond er een samenwerkingsverband tussen hen onder de naam Welkers & Wegink Notarissen in Wieringerwerf. En begin 2022 sloot Merel zich als partner hierbij aan.

Nieuwe naam, identiteit én website

Door deze nieuwe situatie besloten zij om opnieuw naar zichzelf te kijken. “Wij keken opnieuw naar wie we zijn en waar we sterk in zijn. Wat maakt ons nou Welkers Notarissen? Dát hebben we gevangen in een nieuw verhaal. Wij besloten daarom niet alleen onze naam te veranderen. Ook onze identiteit, huisstijl en website namen we onder handen.” Niels vertelt enthousiast verder: “Wij vinden dat de informatie op onze website helder en goed leesbaar moet zijn en je gemakkelijker door de website moet kunnen navigeren. Zo is er meer eenheid en wordt alles een stuk duidelijker voor onze klanten.”

Welkers Notarissen: een persoonlijk kantoor met dorpse mentaliteit

Of er voor bestaande klanten iets verandert? Jacqueline: “Zeker niet! Alles blijft gewoon zoals onze klanten dat gewend zijn van ons. Een persoonlijk kantoor met een dorpse mentaliteit, waar de klant altijd centraal staat. Ook blijven onze twee kantoorpanden bestaan; één in Schagen en één in Wieringerwerf.” Wat verandert er dan wel? “Wij krijgen een nieuwe naam, website én identiteit. Het is voornamelijk ‘het plaatje’ van buiten dat verandert.”

Heldere werkwijze, betrokken specialisten en complete dienstverlening

Waar Welkers Notarissen voor staat? “Welkers Notarissen staat voor jouw lokale, deskundige notaris. Met onze heldere werkwijze en complete dienstverlening helpen we onze klanten bij ieder vraagstuk; familiezaken, ondernemen én onroerend goed”, legt Merel uit. “Dat doen onze betrokken specialisten door de tijd te nemen, te luisteren én een zaak behandelen met de aandacht die het verdient. Want een notarisbezoek betekent vaak veel meer dan het tekenen van een akte. Daarom leggen we zaken duidelijk uit en zoeken altijd naar een oplossing. Zo zijn onze klanten verzekerd van de deskundige behandeling van een vraagstuk in een vertrouwde, toegankelijke atmosfeer.”

Welkers Notarissen, teken voor de toekomst

Op zoek naar een notaris die jou met een heldere werkwijze en complete dienstverlening helpt bij ieder vraagstuk? Of het nu gaat om familiezaken, ondernemen en onroerend goed, onze betrokken specialisten staan voor jou klaar! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

Bekijk alle vragenNeem contact op