Secretariaat Welkers Notarissen

Het hart van Welkers Notarissen (Schagen): maak kennis met ons nieuwe secretariaat

Medewerkers vertellen

Team

2 minuten leestijd

Deel dit bericht

Met een heldere werkwijze en complete dienstverlening helpen onze betrokken specialisten onze klanten bij ieder vraagstuk; van familiezaken tot ondernemen en onroerend goed. Wie hier een belangrijke rol in spelen, zijn onze secretaresses. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen.

Daarom stellen wij ze graag aan je voor. Sinds 2023 vormen secretaresses Kelly, Kaylee en Esther een hecht, nieuw team op onze locatie in Schagen. In dit interview delen ze meer over hun werk bij Welkers Notarissen en wat ze er zo leuk aan vinden.

De weg naar Welkers Notarissen

Hoe en wanneer zijn jullie bij Welkers Notarissen terechtgekomen? Kaylee: “Na het afronden van mijn opleiding tot directiesecretaresse heb ik eerst twee jaar in Amsterdam gewerkt. Ik woonde op dat moment in Den Helder en wilde graag dichter bij huis werken. Zodoende kwam ik bij Welkers Notarissen terecht. Dat is in november 2023 drie jaar geleden.” Kelly vervolgt: “Ik heb net als Kaylee de opleiding tot directiesecretaresse gevolgd, alleen ben ik na het afronden daarvan in de schoonmaakbranche gaan werken. Op een gegeven moment wilde ik toch graag iets met mijn diploma doen. Ik kwam toen een vacature bij Welkers Notarissen tegen en solliciteerde. Sinds april 2023 ben ik werkzaam bij Welkers Notarissen.” En Esther? “Ook ik ben sinds april 2023 werkzaam bij Welkers Notarissen. Hiervoor heb ik bij verschillende commerciële en internationale bedrijven als receptiemedewerker/secretaresse gewerkt. Op den duur was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en stuitte toen op een vacature bij Welkers Notarissen. Ik solliciteerde en zo kwam ik te werken bij Welkers Notarissen.”

Geen dag is hetzelfde als secretaresse bij Welkers Notarissen

Een gemiddelde werkdag bij Welkers Notarissen is volgens hen alle drie allesbehalve saai. De werkzaamheden variëren namelijk sterk. Hoe zo’n gemiddelde werkdag eruitziet en wat hun werk zo leuk maakt? Kelly, Kaylee en Esther: “Geen dag is hetzelfde.” Kaylee vervolgt: “Het is iedere dag heel verschillend. Onder onze werkzaamheden vallen onder andere het voorbereiden van aktes, telefoon- en dossierbeheer, ontvangen van bezoek en algemene administratieve werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk!” Esther beaamt dat: “De verscheidenheid van het werk én het contact met mensen maken mijn werk als secretaresse bij Welkers Notarissen uitdagend.” Daar is Kelly het ook mee eens: “En natuurlijk niet te vergeten: iedereen is gezellig en betrokken met elkaar.”

Uitdagend, afwisselend en leerzaam

Als jullie je werk in drie woorden mochten omschrijven, welke drie zouden dat dan zijn? Kelly, Kaylee en Esther: “Uitdagend, afwisselend én leerzaam.” En tot slot: wat zouden jullie -toekomstige- medewerkers van Welkers Notarissen willen meegeven? “Het is belangrijk om stevig in je schoenen te staan. Eenmaal gewend aan de taken en de hectiek van het notariaat, zul je merken dat alles op zijn plaats valt. Passie voor het vak en stressbestendigheid zijn essentieel”, aldus Kelly, Kaylee en Esther.

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

Bekijk alle vragenNeem contact op